About EHEDG

Pojedinačno članstvo

Pojedinačno EHEDG članstvo preporučuje se novim članovima koje zanimaju EHEDG-ova znanja i vještine te za studente, umirovljenike i male konzultantske kuće. Pojedinačno članstvo može se smatrati i starter modelom za donositelje odluka u tvrtkama, koje kasnije teže ka korporativnom članstvu, a njihova pripadnost EHEDG-u može se prilagoditi u bilo kojem trenutku.

Ovisno o njihovim interesima i stručnosti, pojedini članovi EHEDG-a mogu podnijeti zahtjev za aktivnim članstvom u jednoj od radnih grupa EHEDG-a te tako  svojim znanjem pridonijeti razvoju i pisanju novih vodiča, u timu s drugim stručnjacima.

Članstvo u  Radnim grupama (RG) otvoreno je  svim zainteresiranim stručnjacima s odgovarajućim obrazovanjem ,uključujući sudjelovanje na sastancima i pristup internim web stranicama Radne grupe.  Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u  jednom od  stručnih timova, obratite se EHEDG Tajništvu.
Predsjedavajući radne grupe odlučuje kada je radna grupa  popunjena, odnosno kada ima dovoljno stručnog osoblja iz različitih zemalja koji mogu dovršiti predviđeni zadatak. Aktivni članovi radne grupe biti će navedeni kao koautori određenog dokumenta.

Pojedinci se mogu prijavljivati za dopisno članstvo u različite radne grupe. Tada će primati zapisnike sa sastanaka i obavijesti o napretku u radu uz mogućnost komentara na nacrt dokumenta.

Svi pojedinačni članovi će dobiti:

  • opće informacije i napretku EHEDG
  • popust na odabrane publikacija i događanja
  • 50% popusta pri kupnji EHEDG vodiča
  • mogućnost sudjelovanja u aktivnostima  neke od regionalnih sekcija


Visina članarine za pojedince je 100 eura  (bez PDV-a)
. Ova se naknada smatra godišnjim minimalnim doprinosom koji će se naplatiti nakon primitka prijave bez obzira na datum primitka. Računi za članarinu izdaju se u prvom kvartalu tekuće godine za cijelu kalendarsku godinu. Članstvo će biti automatski produženo na sljedeću godinu, ako nije otkazano prije 30. rujna tekuće godine za sljedeću godinu.

Type of membership *
Working Party
Corresponding

Topic of interest:
Title
First name *
Last name *
Position
Company *
P.O. Box
Postal code
Address
City *
Country *
Invoice *
is the same as above
differs from the above
Invoice - Name
Invoice - Company/Institution
Invoice - P.O. Box
Invoice - Postal code
Invoice - Address
Invoice - City
Telephone *
Mobile
Fax
E-mail *
Web site
Data release *
only name and company
all contact data

Please generate a password for the internal member area on the EHEDG website.


Password *
Repeat Password *

Thank you for helping us in keeping your contact details up to date.


All corporate and personal data will be treated confidentially. Fields marked by * to be filled in mandatory.

Uvjeti za članstvo

Minimalno trajanje članstva u EHEDG je godinu dana. Članstvo će biti automatski produženo na sljedeću  kalendarsku godinu, ako se u pisanom obliku ne otkaže do 30 . rujna tekuće godine za godinu koja dolazi, te članstvo prestaje važiti  31. prosinca. U slučaju otkazivanja članstva nakon 30. rujna, član će biti dužan platiti cjelokupnu članarinu za sljedeću godinu. Računi za članarine će biti izdani u prvom kvartalu sljedeće godine.