Ordering Guidelines
EHEDG & 3-A

 

Usklađivanje EHEDG vodiča i 3-A standarda

S ciljem  poboljšanja sigurnosti hrane promicanjem higijene u proizvodnji i preradi hrane, EHEDG i 3-A organizacija o sanitarnim standardima iz SAD-a imaju mnoge zajedničke ciljeve i sličnu misiju. Obje organizacije razmjenjuju svoje nacrte vodiča i standarde zbog stručne provjere i daju stručne komentare prije objavljivanja. To je vidljivo u  najnovijem izdanju EHEDG Rječnika koji je razvijen u suradnji s 3-A, a može se besplatno preuzeti  putem Besplatnih Dokumenata sa web stranice.

Matrica

Sadržaj svih EHEDG vodiča uspoređen je s onima iz 3-A i sažeti su u matrici koja je na raspolaganju za besplatno preuzimanje (XLS).

Besplatni dokumenti

Radne grupe EHEDG-a objavile su razne dokumente koji su dostupni za besplatno preuzimanje, kao što je dokument 8 odnosno osnovni kriteriji za higijenski dizajn opreme.

Više informacija

Preuzimanje i podaci za narudžbu

  • korporativni članovi EHEDG-a i institucionalni članovi imaju pristup svim vodičima u svim jezičnim verzijama  besplatno te ih mogu preuzeti sa web stranice  (PDF datoteke), nakon što se prijave pomoću svoje lozinke. Molimo vas da se obratite EHEDG tajništvu u slučaju da nemate  mogućnost prijave.
  • Pojedinačnim EHEDG članovima zajamčen je popust od 50% prilikom kupovine vodiča iz Web dućana po cijeni od 59,50 eura po dokumentu. Imajte na umu da su podaci o članstvu u EHEDG-u pohranjeni u sustavu za kupnju pa se popust automatski uračunava nakon vaše odjave iz sustava.
  • Nečlanovi mogu naručiti EHEDG vodiče putem Web dućana po punoj cijeni  od 119 eura po dokumentu.

NAPOMENA: umnožavanje ili daljnja distribucija EHEDG vodiča strogo je zabranjeno! Svi dokumenti preuzeti ili kupljeni moraju se  koristiti isključivo od strane EHEDG člana ili kupca.

 

EHEDG Guideline-Webshop at VDMA